RTL Group

Janice Dickinson live aanwezig bij finale 'Benelux' Next Topmodel'

De modellenstrijd in deze extreme editie van Benelux Next Top Model bereikt op maandag 15 november haar hoogtepunt. Tijdens de live finale in de Lichtfabriek in Haarlem strijden Renée, Melissa, Alix en Marjolein tegen elkaar om de felbegeerde titel Benelux Next Top Model. De presentatie is in vertrouwde handen van Daphne Deckers. Dit keer bepalen niet alleen de vaste juryleden, bestaande uit überstylist Bastiaan van Schaik, topfotograaf Geert de Wolf, catwalkcoach Mariana Verkerk en begeleider/coach van de modellen Jani Kazaltzis, wie van de vier schoonheden de felbegeerde titel wint. Zelfs the first supermodel Janice Dickinson komt uit LA om live in de finale aan te schuiven als jurylid.

Tijdens de live finale krijgen de modellen de laatste kans om hun kwaliteiten te bewijzen. Zo moeten de meiden het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal extreme catwalk runs. Van extravagant tot niets verhullend, van gothic tot romantisch, wie van de meiden toont zich het beste en is het meest professionele model? Tijdens een romantische catwalk spatten de vonken van de runway als de modellen onder muzikale begeleiding van Xander de Buisonjé een show lopen. Daarnaast laat ook René Froger een spetterend optreden zien tijdens dit event. Ook de zes beste dansers uit So You Think You Can Dance laten hun extreem goede dance skills zien naast de vier finalisten op de catwalk.

Naast Janice Dickinson is nog een internationale ster bij de finale aanwezig. De meiden brachten een bezoek aan Nigel Barker, jurylid van American Next Top Model. Hij voorzag de meiden van de laatste tips and tricks voor de grote finale.

Vier finalisten, vier meiden met een droom en alleen de winnares gaat ervandoor met de titel Benelux Next Top Model en een felbegeerd modellencontract bij Elite Model Management.

Uitzending RTL 5: Benelux Next Top Model: maandag 15 november tussen 20.30 en 22.00 uur.

Website: beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Karin Bouwknegt via tel. 035
-671 8598, karin.bouwknegt@rlt.nl.