Qurius NV

Reggie de Jong proposed member of the Supervisory Board Qurius NV

Zaltbommel, 15 november 2010 - In 2011, zal Reggie de Jong voorgesteld worden als lid van de Qurius Raad van Commissarissen, om benoemd te worden tijdens de AVA in mei. Mevrouw De Jong is oprichter van The Restructuring Company en is een zeer ervaren manager en ondernemer met een uitgebreid track record in Dienstverlening (Business Process Outsourcing) en ICT bedrijven.

Eerder in haar carrière richtte Reggie de Jong diverse succesvolle ondernemingen op. Ze was onder meer commercieel directeur van Stater B.V. en managing director van ForeSure/Group en VisionWaves Finance. Van november 2006 tot juni 2008 was ze CIO bij DSB Bank. Voor het oprichten van The Restructuring Company, vervulde mevrouw De Jong de rol van CEO bij Ordina BPO tot juni 2009, dat ze verliet direct na een reorganisatie en de verkoop aan Centric in maart van dat jaar.

Kennisgeving
Als gevolg van nieuwe deelnemers in het International Leadership Program ('ILP') en bijbehorende investeringen gedaan in juni 2010, heeft Qurius per vandaag 675.676 aandelen uitgegeven. Deze aandelen zijn onderhevig aan de details en afspraken van het ILP.