Politie Utrecht

Persbericht Heuvelrug, 10.40 uur

Utrecht, 15-11-2010

Vrouw met moeite aangehouden

DOORN Politiemensen hadden zondag 14 november omstreeks 15.10 uur de handen vol aan een vrouw, die bij haar aanhouding door het lint ging.

Bewoners van een woning aan de Kaaplaan troffen een voor hen onbekende vrouw in de tuin aan en belden de politie. Die troffen daar inderdaad een vrouw met een boodschappentas aan. De vrouw zag er verwaarloosd uit en reageerde afwezig op vragen. Toen zij naar haar identiteitsbewijs werd gevraagd, kon of wilde zij dit niet tonen.

Hierop zeiden de politiemensen dat zij mee moest naar het bureau en pakten haar vast. De vrouw verzette zich hevig en trapte wild om haar heen. Met de nodige moeite wisten de politiemensen haar in de politieauto te zetten en naar het bureau te brengen. In haar tas zat een identiteitsbewijs waaruit bleek, dat het ging om een 31-jarige vrouw uit Driebergen-Rijsenburg. Verder trof de politie in haar tas diverse wikkels, pillen en ponypacks aan met een geringe hoeveelheid verdovende middelen.

De vrouw werd door een arts onderzocht. Zij bleek niets te mankeren en er was geen bezwaar om haar in te sluiten voor nader onderzoek.