Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 15 november 2010

veel belangstelling voor kraammarkt

De kraammarkt was een groot succes. Dik duizend belangstellenden namen afgelopen zaterdag een kijkje in de nieuwe geboortekamers van Medisch Centrum Alkmaar (MCA). Behalve zien hoe de nieuwe geboortekamers bevallen, was er een kraammarkt met ruim twintig informatiestands. Daar had het publiek alle aandacht voor onderwerpen als 'bevallen in MCA', het geven van borstvoeding, wat er gebeurt bij keizersnede, wat neonatologie betekent en wat kraamzorg inhoudt.

hippe positiekleding
De belangstelling van de bezoekers ging niet alleen uit naar het informatieve deel van de markt. Natuurlijk was het publiek enthousiast over de modeshows met hippe positiemode en de make-up adviezen. Er was vanzelfsprekend veel aandacht voor de toekomstige moeder. Maar ook de andere bezoekers kregen een indruk van wat er allemaal 'te koop' is op het gebied van kraamartikelen. Zo werden er bijvoorbeeld geboorteborden en -kunst tentoongesteld.

geboortekamers
De nieuwe geboortekamers zijn huiselijk ingerichte ruimten, die in een handomdraai zijn om te toveren tot volwaardige verloskamers mét alle benodigde instrumenten en apparatuur. De kamers worden gebruikt voor zowel klinische als poliklinische bevallingen. Met de extra's, zoals de comfortabele bedbank voor de partner, de koelkast, complete tv/dvd en audio-installatie is het aangenaam vertoeven in de geboortekamers.

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie