Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 15-11-2010

Politie arresteert Bredase vrouw wegens diefstal tas uit horecazaak

BREDA: De politie heeft zondagmiddag rond 16.15 uur een 40-jarige Bredase vrouw aangehouden wegens diefstal. Een getuige zag hoe een vrouw in het parkje aan de Schorsmolenstraat bij een vuilnisbak aan het rommelen was met diverse goederen. Gealarmeerde agenten zagen op de Nieuwe Prinsenkade een vrouw lopen die aan het signalement voldeed en hielden haar aan. Uit onderzoek bleek dat ze eerder op de dag een tas gestolen had uit een horecazaak aan de Vismarktstraat. De Bredase is op het bureau in verzekering gesteld.

Bredanaar (25) geeft stalking ex-vriendin toe

BREDA: Een 25-jarige man uit Breda is maandagmorgen rond 10.30 uur aangehouden wegens stalking. De man, die zichzelf meldde op het bureau, stuurde zijn ex-vriendin tientallen vervelende berichtjes nadat zij hun relatie afgelopen zomer beëindigde. De man gaf op het bureau toe dat hij haar, uit frustratie, had lastig gevallen. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Autodief op heterdaad betrapt door oplettende buurtbewoner

BREDA: Dankzij een oplettende buurtbewoner heeft de politie
maandagmorgen om 10.30 uur een 19-jarige man uit Zevenbergen
aangehouden. De man probeerde op het Leeuwenhof een auto te stelen, omdat hij snel naar huis wilde gaan. De getuige betrapte de Zevenberger echter en belde de politie. Agenten namen de verdachte mee naar het bureau.

Bredanaar (20) slachtoffer van straatroof op Fellenoordstraat

BREDA: Een 20-jarige man uit Breda is maandagmorgen rond 03.15 uur slachtoffer geworden van een straatrover. De man had juist gepind op de Concordiastraat en liep te voet over de Fellenoordstraat, in de richting van de Haagdijk. Hij werd vanachter benaderd door een onbekende man die zei dat hij gezien had dat hij geld had gepind en dat hij dat moest afgeven. Toen het slachtoffer hierop niet reageerde en doorliep, voelde hij dat de straatrover een mes tegen zijn hals drukte. Hierop gaf de Bredanaar zijn geld af. De berover, een getinte man met een wit petje op, vluchtte vervolgens weg. De politie zoekt getuigen, zij kunnen zich melden op 0900-8844. Ook is een Mail Alert verstuurd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-11-2010 14:04 | © Regio Midden en West Brabant |