Politie Gelderland-Zuid

Poging beroving

Geldermalsen, 15-11-2010 o In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 02.10 uur, is een poging gedaan door twee onbekende mannen om een horecaondernemer te overvallen. Het slachtoffer werd daarbij mishandeld. Het incident vond plaats op de parkeerplaats welke via de Kerkstraat is te bereiken en ligt achter de horecazaak die aan de Rijksstraatweg is gevestigd.

Het slachtoffer had net zijn zaak verlaten en wilde in zijn auto stappen. Daarbij werd hij plotseling van achteren op zijn hoofd geslagen en een poging gedaan iets uit zijn achterzak te halen. Het slachtoffer wilde dit voorkomen en draaide zich snel om. Hij stond oog in oog met twee mannen die bivakmutsen droegen. Beide mannen begonnen op hem in te slaan met stokken of iets soortgelijks. Het slachtoffer rende weg via een steegje dat uit kwam op de Rijksstraatweg. De twee renden achter het slachtoffer aan en sloegen hem nog enkele malen op zn lichaam.

Ter hoogte van een café aan de Rijksstraatweg kwam het slachtoffer te vallen en kreeg nog enkele klappen. Vervolgens renden zijn twee belagers weg via het steegje dat weer uitkomt op de parkeerplaats. Inmiddels waren twee mensen uit het café gekomen die zich over het slachtoffer ontfermden en de politie hebben gewaarschuwd.

Het signalement van de verdachten:

Verdachte 1:


* klein en dik

* 1.65 mtr

* donker gekleed

* spijkerbroek

Verdachte 2:

* 1.80 mtr

* donker gekleed

* spijkerbroek

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 02.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(14)

Laatst gewijzigd 15-11-2010 14:31 | © Regio Gelderland-Zuid |