Politie Hollands Midden

Beelden van overval op Texaco in Waddinxveen

Herkent u de dader?

Waddinxveen, 15-11-2010 o Donderdag 11 november even voor half vier 's middags is de Texaco aan de Dreef in Waddinxveen overvallen. Camera's in de winkel hebben de man gefilmd, herkent u de dader? Neem contact op via 0900-8844.

Een getinte man in een zwarte jas liep de winkel van het tankstation binnen en bedreigde de medewerkster met een vuurwapen. De man eiste geld, maar toen de medewerkster naar het kantoor liep is hij weer de winkel uitgerend. De man is daarna vermoedelijk in de richting van het zwembad/ partycentrum De Sniep gegaan.

De politie heeft direct na de melding in de omgeving uitgekeken naar de overvaller, maar heeft hem niet meer aangetroffen. Hoogstwaarschijnlijk heeft de man zich twee en een half uur voor de overval al opgehouden in de buurt van het tankstation.

Beelden De camera's in de winkel hebben de overval op video vastgelegd. De dader is duidelijk in beeld. Herkent u de dader? Neem contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Ook verzoekt de politie personen die kort voor de overval hebben getankt contact op te nemen.

overval Overvaller bedreigt de medewerkster achter de kassa

overval Nogmaals de overvaller in beeld
---

Digitale nieuwsbrief

De politie heeft vandaag ook een digitale nieuwsbrief verstuurd over de overval naar de inwoners van Waddinxveen en omringende gemeenten. Wilt u in de toekomst ook de digitale nieuwsbrief ontvangen, gericht op nieuws uit uw omgeving? Meld u dan direct aan op de digitale nieuwsbrief van Politie Hollands Midden.
---

Dinsdag te zien in Team West

De bewegende beelden van de overval zijn morgenavond te zien in het programma Team West van Omroep West. De eerste uitzending wordt getoond op dinsdag na het TV West Nieuws om 17.22 uur en 19.22 uur, en wordt daarna elk uur tot woensdagmiddag 17.00 uur herhaald.

Heeft u de uitzending gemist, dan kunt u het item vanaf woensdag ook bekijken op www.teamwest.nl.