Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

15 november 2010

---

Lancering digitale participatiekaart

Amsterdamse Participatiemarkt 2010

15 november 2010
De Amsterdamse Participatiemarkt biedt iedereen, inwoners en professionals, de gelegenheid om zich te oriënteren op het aanbod, zich te informeren over de individuele mogelijkheden en te kiezen!

Het lijkt zo gewoon. Werken, sporten, een opleiding of cursus volgen. Maar niet voor iedereen is dit zo vanzelfsprekend. Er zijn ook bewoners uit Nieuw-West voor wie actieve deelname aan het maatschappelijke leven helemaal niet zo normaal is. Soms weet men niet wat de mogelijkheden zijn. Waaruit kunnen bewoners kiezen?

Nieuw: er is nu een digitaal overzicht van participatie aanbod in Nieuw-West!

Tijdens de Amsterdamse Participatiemarkt vindt de lancering van de digitale participatiekaart Nieuw-West plaats om 13.30 uur in de foyer! Daarna kunt u in dit overzicht een kijkje nemen: bij de kraam van het participatiecentrum helpen ze u graag! Kijk, kies en doe mee!

Kom naar de participatiemarkt

Datum: donderdag 18 november 2010
Locatie: theater De Meervaart, Meer en Vaart 300 Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Lancering: om 13.30 uur

Meer informatie

Meer informatie over de Amsterdamse participatiemarkt kunt u vinden op de website: www.participatiemarkt.nl. Voor vragen of meer informatie over het digitale participatieoverzicht van Nieuw-West kunt u bellen naar Liesbet Mors, telefoon: 020 253 8211.

We zien u graag op donderdag 18 november!


---