Beweging 3.0


Info-avond thuiszorg goed bezet

maandag, 15 november 2010

Woudenberg

- Een drukbezochte en vooral gezellige informatieavond. Daarop kan het thuiszorgteam van Beweging 3.0 zeker terugkijken. Met meer dan 175 bezoekers was de info-avond in De Schans vorige week vrijwel `uitverkocht'.

De overigens gratis toegankelijke avond had dan ook een veelbelovend programma. Niet alleen was er een informatiemarkt ingericht waar men allerhande informatie over de thuiszorg, personenalarmering, de gespecialiseerd verpleegkundigen en het lidmaatschap van Beweging 3.0 kon krijgen. Ook waren de Thuiszorgwinkel en diverse comfortdiensten van Beweging 3.0 `live' aanwezig. Zo konden gasten zich bij de rijbewijskeuringsarts direct laten keuren, adviseerde de podologe bij voetproblemen, waren de schoentechnicus en de pedicure ook van de partij met advies en was het smikkelen bij de gratis maaltijdproeverij van de maaltijdservice! Bovendien was er een gezellige bingo waar prachtige prijzen werden vergeven, waaronder een dinercheque en een geweldige reischeque. Verschillende prijswinnaars gingen dan ook verguld naar huis.

Esther Marskamp, teamleider thuiszorg Woudenberg Beweging 3.0, kan terugkijken op een geslaagde informatie-avond. "Ja, de evaluatieformulieren van de avond logen er niet om. De bezoekers vonden de informatie-avond goed en gezellig. Alle reden dus om dit nog eens te herhalen."