Gemeente Nuth


Werkzaamheden asfalt gemeente Nuth

Vanaf maandag 15 november 2010 tot halverwege december vinden er op meerdere plekken in de gemeente Nuth (kleine) werkzaamheden plaats aan het asfalt.

Â

Tijdelijke verkeersmaatregelen en vertragingen

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer KWS Infra. Daar waar werkzaamheden zijn moet u rekening houden met tijdelijke verkeersmaatregelen en lichte vertragingen.

Â

In de meeste gevallen wordt het verkeer begeleid door verkeersregelaars en zal de overlast minimaal zijn. Op enkele plaatsen kan het zijn dat wegen, maximaal 1 dag, gedeeltelijk of geheel worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Op die plaatsen wordt het verkeer omgeleid. Omwonenden ontvangen tijdig bericht van deze omleidingen.

Â

Werktijden

De werkzaamheden vinden in principe plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 16.30 uur. In enkele gevallen kan het zijn dat ook in de avonduren of in het weekend gewerkt wordt.

Â

Medewerking

Volg de instructies van de verkeersregelaars op of volg de aanwijzingen op de borden. Op deze manier vindt er geen onnodige verkeershinder plaats bij de werkzaamheden. Verkeersregelaars hebben immers goed overzicht op de verkeersituatie ter plaatse en begeleiden het verkeer op een veilige manier. Hierdoor worden vertragingen zoveel mogelijk beperkt. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Â

Informatie

Wilt u meer informatie over het onderhoud en de tijdelijke verkeersmaatregelen, kunt u bellen met het Servicepunt van de Gemeente Nuth: 045-5659111 of mailen naar: openbarewerken@nuth.nl

Â

Op www.nuth.nl leest u wanneer en op welke plekken werkzaamheden zijn waarbij de weg (of een gedeelte daarvan) afgesloten wordt.