Ingezonden persbericht


Jeugd- en muziektheater Het Filiaal op tournee naar Amerika, Ierland en Schotland

De nieuwste Filiaalproductie Mevr. Ophelia heeft de aandacht van het buitenland getrokken. Nu nog op tournee in Nederland, straks op Broadway! Mevr. Ophelia is op 16 oktober in Utrecht in première gegaan. Een objecttheatervoorstelling voor de hele familie van Ramses Graus die samen met Mirthe Klieverik ook alle rollen vertolkt.

Tot en met eind januari is Mevr. Ophelia in de Nederlandse theaters te zien. Daarna spelen Graus en Klieverik op festivals in Ierland en Schotland. En in 2012 volgt een tournee naar Amerika. Ook is Het Filiaal uitgenodigd om een week te komen spelen in het toonaangevende New Victory Theater in New York tijdens het Dutch Festival 2012.

Over de voorstelling
Mevr. Ophelia is geïnspireerd op het prentenboek 'Ophelia's Schimmentheater' van Michael Ende. Een verhaal over een oude dame die op een dag een schaduw ontmoet die bij niemand hoort, net als zij. Ze besluit de schaduw onder haar hoede te nemen. Maar dan komen er meer...

Kijk op www.hetfiliaal.nl voor meer informatie en om te zien wanneer de voorstelling bij jou in de buurt komt. Of bel: 030 273 49 56. Speel op de website het schaduwspel en maak kans op een vrijkaartje!


Noot voor redacties


---