Partyatseven stapt in retail met Bijenkorf en Kleine Fabriek


"Online getest, offline succes."

HUIZEN, 20101115 -- - Het jonge kledingmerk Partyatseven, voor meisjes onder- en nachtgoed, en de gelijknamige online shop Partyatseven.com, worden een half jaar na de lancering uitgebreid. Bianca de Winter, eigenaar: "We startten online met de webwinkel, die boven verwachting goed draait, en al gauw bleek dat er ook offline vraag is naar Partyatseven. We mochten de Bijenkorf als eerste retailer van ons merk verwelkomen. Sindsdien is de vraag zowel online als offline zo toegenomen, dat we het assortiment hebben uitgebreid en hebben geïnvesteerd in een formule die e-commerce en fysieke retail met elkaar combineert."

Agenten gezocht & deelname Kleine Fabriek
Het merk is dan ook naarstig op zoek naar agenten, in Nederland en in België. Bianca: "We willen goed worden vertegenwoordigd. De nodige kennis om ons merk online en offline uit te rollen is in huis, ik heb zelf als voormalig head buyer bij Hunkemöller ruime ervaring aan de inkoopzijde, maar we willen grote stappen zetten. Simpelweg omdat het kan. We willen ons merk uitrollen zoals Victoria's Secret dit in de VS heeft gedaan." Partyatseven zal in januari 2011 deelnemen aan de Kleine Fabriek, een internationale vakbeurs voor kindermode. "De organisatie van deze beurs, die ieder jaar door duizenden kindermodeprofessionals wordt bezocht, heeft besloten dat Partyatseven aan de strenge selectiecriteria voldoet. Daar ben ik erg trots op", zegt Bianca, die haar onder- en nachtmodemerk oprichtte voor hippe, stoere meisjes van 3 tot 9 jaar. "De collectie bestaat uit onderbroekjes en hemdjes met kanten details, badjasjes met ruches en zeer eigentijdse pyjamaatjes, allemaal met een jong volwassen uitstraling. Partyatseven is tussen alle Jip & Janneke en Mega Mindy ondergoed en pyjama's een enorme vinding gebleken, het blijkt dat kleine meisjes het heel leuk vinden om net zulk mooi ondergoed als mama te dragen."

Hoogwaardige kwaliteit voor midden- en hoog segment
De collectie van het merk bevat setjes van hoogwaardig katoen, met bijvoorbeeld details van echt kant. "Alle items hebben een anti pilling behandeling gehad, waardoor het ook na tig keer wassen mooi blijft. Daarnaast zit het goed en blijft de pasvorm goed, geen lubberende randjes en uitgerekt elastiek." De hemdjes, broekjes, shirtjes, leggings, pyjama's en badjassen worden in Portugal geproduceerd. "Voor deze winter hebben we nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. We zijn ook al bezig met zomer 2011 en winter 2011/2012. Van onze klanten en van resellers krijgen we hier al vragen over, het gaat allemaal ongekend snel." Partyatseven wordt onder andere verkocht op www.partyatseven.com, bij de Bijenkorf filialen en op www.bijenkorf.nl. De kleding is beschikbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. Verkoopprijzen beginnen vanaf ¤ 14,99.