Gemeente Lochem


Werkzaamheden openbare verlichting Epse en Laren

De gemeente Lochem werkt aan goede openbare verlichting. Deze verlichting zorgt voor meer veiligheid. In het kader van het gemeentelijke klimaatbeleid is een energiezuinige openbare verlichting ook één van de belangrijkste manieren om CO2-emissie terug te dringen.

Komende activiteiten
Binnenkort wordt de oude openbare verlichting in het dorp Epse en Laren door de firma HAK vervangen.
* Plaatsing nieuwe lichtmasten in Epse: De werkzaamheden starten vanaf 15 november en zullen twee tot drie weken duren. De meeste masten worden een op een vervangen. Tevens komen er in enkele straten masten bij.
* Plaatsing nieuwe lichtmasten in Laren: De werkzaamheden starten vanaf 6 december en zullen twee weken duren. De meeste masten worden een op een vervangen. Ook in Laren komen er in enkele straten masten bij.

Bereikbaarheid
Zowel in Epse als in Laren wordt tijdens de werkzaamheden de weg op enkele plaatsen opgebroken. De wegen blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk voor het doorgaand verkeer. Ook de woningen blijven goed bereikbaar. Hulpdiensten kunnen uw woning of bedrijfspand in spoedgevallen altijd bereiken.

Meer informatie
De werkzaamheden veroorzaken enige overlast. Daarvoor vragen wij uw begrip. Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt terecht bij de heer F. Kranenburg. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0573) 28 92 22.