Bomgar ontvangt validatie van BMC Software Remedy voor de integratie van ondersteuning op afstand

De apparatuur voor ondersteuning op afstand van Bomgar werkt nu naadloos met BMC Remedy voor een allesomvattend overzicht van IT-ondersteuning

RIDGELAND, Miss.--(BUSINESS WIRE)-- 20101115 --

Bomgar Corporation, toonaangevend leider in veilige, op apparatuur gebaseerde ondersteuning op afstand, heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwe pakket van Bomgar voor de integratie van de Bomgar Appliance met de BMC Remedy Service Desk-oplossing voldoet aan de vereisten van het Remedy-validatieprogramma van BMC Software (“BMC”) . Dit programma omvat onafhankelijke tests om te garanderen dat producten van derden goed integreren met BMC Software-oplossingen en -platforms.

Bomgar, dat lid is van het BMC Software Technology Alliance Program (TAP), biedt een gratis integratiepakket aan voor de BMC Remedy Service Desk-oplossing die klanten in staat stelt incidentgegevens te centraliseren en ondersteuningsprocessen te stroomlijnen. Dit geeft IT-ondersteuningsagenten rechtstreekse toegang tot de technologie van Bomgar voor ondersteuning op afstand, chatten en surveys vanuit hun Remedy Service Desk-oplossing. De Bomgar Appliance zendt ook gegevens van ondersteuningssessies terug naar de Remedy Service Desk, waarbij alle verzamelde informatie van de ondersteuningssessie op afstand automatisch met het servicedeskticket verbonden wordt.

"Met deze validatie toont Bomgar dat het bedrijf onze gezamenlijke klanten wil helpen bij het verbeteren van hun IT-ondersteuning door de efficiëntie te verhogen en een volledig beeld te creëren van hun ondersteuningsinteracties,” zei Fred Johannessen, Senior Director bij BMC Software. “De integratie van Bomgar stelt eindgebruikers in staat op afstand een ondersteuningssessie op te starten, rechtstreeks vanuit de BMC Remedy Service Desk. Bovendien wordt er geen tijd meer verloren met het handmatig invoeren van de gegevens van een ondersteuningssessie op afstand in het servicedeskticket. Het resultaat is dat er sneller een oplossing beschikbaar is en een betere ondersteuningservaring voor de eindgebruiker.”

“Wij hebben een holistisch overzicht van ieder afzonderlijk IT-incident nodig en wij kunnen niet toelaten dat er gegevens van ondersteuningssessies in afzonderlijke systemen zitten zonder dat ze onderling verbonden zijn,” zei Bernd Braun, system engineer, ITSM project manager, Groz-Beckert. “De integratie van Bomgar met BMC Remedy maakt het niet alleen eenvoudiger voor onze agenten om met beide systemen te werken, maar centraliseert ook automatisch de sessieactiviteit en auditlogs, zodat we hier een volledig beeld van krijgen.”

Met de integratie van Bomgar kunnen servicedeskagenten nu rechtstreeks vanuit de Remedy Service Desk-software een ondersteuningssessie op afstand opstarten en het algemene ondersteuningsproces stroomlijnen. Bovendien kunnen eindgebruikers klikken op “Get Support Now” vanuit hun zelfhulpportaal om een chatsessie met Bomgar en een ondersteuningssessie op afstand met hun IT-team aan te vragen. De ondersteuningssessies op afstand zijn automatisch verbonden met het servicedeskticket, waarbij alle auditgegevens gecentraliseerd zijn en systeeminformatie, chatlogs, sessienotities en surveyresultaten bij het verlaten van het systeem aan het Remedy Service Desk-ticket worden toegevoegd.

“Werknemers en klanten hebben tegenwoordig erg hoge normen voor technologische ondersteuning, maar de IT-ondersteuningsafdelingen krijgen nog steeds een beperkt budget,” zei Russ Duffey, VP van bedrijfsontwikkeling en strategische overeenkomsten bij Bomgar. “Wij weten dat onze klanten zich hard inspannen om uitstekende diensten te bieden en tegelijk de efficiëntie opdrijven. Daarom gaan wij partnerschappen aan met toonaangevende verkopers van servicedeskmanagement zoals BMC. Agenten in staat stellen apparatuur van eindgebruikers op afstand te kunnen zien en beheren, zonder extra stappen aan het ondersteuningsproces toe te voegen, draagt ertoe bij dat servicedesks de problemen sneller kunnen oplossen, waardoor hun klanten beter tevreden worden gesteld.”

Het nieuwe integratiepakket is gratis voor alle klanten met een Bomgar Enterprise License. Bomgar biedt een aantal strategische partners aan die klanten met aangepaste integraties kunnen bijstaan. Bezoek voor het bekijken van een videodemonstratie van BMC Remedy met Bomgar of