Ingezonden persbericht


GIDSNetwerk organiseert op 15 november het exclusieve GIDSGALA

Op 15 november organiseert GIDSNetwerk het GIDSGALA. Deze exclusieve benefietavond zal in het teken staan van verslavingszorg en geestelijke zorg aan kinderen, jongeren en (ex)gedetineerden. De opbrengst van de avond komt ten goede aan vijf goede doelen op deze gebieden, te weten: Chris, De Hoop, Stichting De Ommekeer, Stichting Exodus en Stichting Voorkom.

Het gala wordt gehouden tijdens de Week van Verslaving. Verslaving heeft nog steeds een verwoestende invloed op veel gezinnen en op de samenleving als geheel. GIDSNetwerk gelooft dat er een brede coalitie van onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven, (sport)verenigingen en zorginstanties nodig is om verslaving effectief te kunnen bestrijden. Als oecumenisch-christelijke netwerkorganisatie richten wij ons op het verenigen van lokale leiders, zodat zij samen problemen kunnen oplossen en uitdagingen benutten. Bezoekers aan het gala krijgen een uitgelezen kans om aan hun tafel van gedachten te wisselen over situaties in hun eigen omgeving en op welke wijze deze kunnen worden aangepakt.

Tijdens de avond is een aantal prominente politici aanwezig, zoals Piet Hein Donner (CDA), Kees van der Staaij (SGP) en Cynthia Ortega (ChristenUnie). Daarnaast vertellen mensen die met verslaving te kampen hebben gehad hun verhaal en wordt er een veiling gehouden. Ook is er ruimte voor muziek: Laurens van Rooyen en Thomas Berge zullen optreden.

Voor deze avond zijn tafels beschikbaar voor tien personen. De deelnemers kunnen zelf acht relaties uitnodigen. De andere twee stoelen worden opgevuld door een prominent en door een cliënt van de organisaties die meewerken aan het gala. De kosten per tafel bedragen ¤ 1250. Het is ook mogelijk om een ander aantal couverts bestellen. De kosten per couvert bedragen dan ¤ 175. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Stan Uyland, directeur van GIDSNetwerk, via s.uyland@gidsnetwerk.nl of op telefoonnummer 0346-35 22 66.