Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 4 november 2010

bijeenkomst facelift, ooglidcorrectie en liposuctie in MCA

De afdeling plastische chirurgie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) geeft op maandagavond 15 november een informatiebijeenkomst over facelift, ooglidcorrectie en liposuctie. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in de Pieter van Foreestzaal van MCA.

plastische chirurgie
De plastisch chirurgen van MCA zijn geregistreerd plastisch chirurg en houden zich dagelijks bezig met kleine en grotere chirurgische ingrepen. Behalve de behandeling van aangeboren afwijkingen, brandwonden, handchirurgie en andere aandoeningen, doen zij cosmetische en esthetische ingrepen. Facelift, ooglidcorrectie en liposuctie - het onderhuids wegzuigen van abnormale vetophoping - zijn voorbeelden hiervan.

programma
De heer K.L.G.M. Stevens - plastisch chirurg in MCA - geeft tijdens deze bijeenkomst met name toelichting op de ingreep en behandeling zelf. Ook de rol van verzekeringsmaatschappijen en de vergoeding voor de ingrepen komt aan de orde. De afdeling plastische chirurgie biedt een veilige omgeving met goede voor- en nazorg. Na afloop van de presentatie is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar.

aanmelden
De toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.mca.nl/plastischechirurgie, of via het secretariaat van de afdeling plastische chirurgie. Het telefoonnummer is 072-548 25 58.