Ingezonden persbericht


Werkzoekende bekijkt voortaan printvacatures op
Vacaturekrant.nl, geplaatst vanuit Suriname
Almere, 15 november 2010

Vacaturekrant.nl, onderdeel van de Telegraaf Media Groep, heeft onlangs een deel van haar Client Services uitbesteed aan facilitaire contactcenter organisatie Unamic/HCN. De voornaamste activiteit van deze dienst, van de succesvolle generieke jobboard, bestaat uit het omzetten van personeelsadvertenties uit een groot aantal offline uitgaven naar digitale- en tekstbestanden, zodat deze per direct op Vacaturekrant.nl geplaatst kunnen worden.

"Gezien het feit dat Vacaturekrant.nl naar een integrale kostenverlaging, professionalisering en flexibilisering van de klantprocessen binnen de eigen organisatie streeft, hebben wij geadviseerd dit proces uit te laten voeren in ons reeds 5 jaar bestaande contactcenter in Suriname " Aldus Hans Reuver, Commercieel Directeur Unamic/HCN. Bovendien brengt het tijdsverschil met Nederland een belangrijk voordeel met zich mee waardoor het 'service-window' sterk wordt uitgebreid zodat de vacatures veel sneller geplaatst kunnen worden op de website (Vacaturekrant.nl). "Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en het servicelevel van deze dienst, zodat we onze gebruikers voortdurend kunnen voorzien van een uitgebreid assortiment met de meest actuele vacatures." Aldus Sander Poos, Directeur Vacaturekrant.nl.

Over Vacaturekrant
Vacaturekrant.nl en haar grote (regionale en lokale) partnernetwerk is hét multimediale carrièreplatform om personeel te vinden en waar werkzoekenden actief bezig zijn met hun carrière. Maandelijks komen ruim 275.000 unieke bezoekers naar Vacaturekrant.nl dat onder andere beschikt over een CV-database van 200.000 cv's. Vacaturekrant.nl richt zich primair op het eindresultaat namelijk de match tussen de werkgever en de werkzoekende en andersom.

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname, maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenteroperaties uit middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound diensten zoals klantenservice, aftersales en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, up-selling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over een gespecialiseerde Business Unit die zich richt op outsourcing van 'transactiegericht' klantcontact, zoals facturatie- en creditmanagement. Kijk voor meer informatie op http://www.unamic.com.