Gemeente Nijkerk


De gemeente Nijkerk heet u welkom

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de gemeente Nijkerk? Dat kan op dinsdagavond 16 november aanstaande! De gemeenteraad nodigt u van harte uit voor de Open Gemeenteavond.

Tijdens deze avond maakt u kennis met gemeente Nijkerk in de breedste zin van het woord. U krijgt een indruk van de organisatie. En u kunt letterlijk een kijkje nemen in de rijke historie van Nijkerk door een bezoek te brengen aan het stadsarchief.

Waarom nodigt de gemeenteraad u uit?
Naast een geselecteerd aantal inwoners die voor deze avond zijn uitgenodigd, zijn er nog enkele plaatsen vrij voor overige belangstellenden. De reden van deze uitnodiging is dat de gemeente haar inwoners wil laten zien en ervaren hoe de gemeenteraad werkt. Met als doel de afstand tussen raad en burgers te verkleinen. Naast dit initiatief leggen raadsleden bezoeken af in de wijk. Ook de maandelijkse vergadering De Ontmoeting is een voorbeeld van hoe de gemeente haar inwoners meer wil betrekken bij de politiek.

Programma dinsdag 16 november 2010
U bent welkom vanaf 18.30 uur in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis. Om 19.00 uur heet de voorzitter van de Raad, burgemeester mr. drs. G.D. Renkema u van harte welkom. Het programma ziet er verder als volgt uit:

19.10 uur Opzet van de avond door de griffie

19.20 uur Eerste ronde workshops raad of college

20.10 uur tweede ronde workshops

20.55 uur Pauze

21.15 uur Keuzeronde workshops, ICT, Openbare ruimte,

Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich via onderstaande link aanmelden.
Aanmelding open gemeenteavond