Gemeente Echt-Susteren


Informatieavond Oude Rijksweg Noord, Mariaveld en bestemmingsplan

De gemeente Echt-Susteren is gestart met de voorbereidingen voor het herinrichten van de Oude Rijksweg Noord en het herinrichten van een gedeelte van Mariaveld in Susteren.

Voor aanwonenden van deze wegen betekent dit concreet dat: het bestaande wegprofiel zal worden aangepast naar de huidige normen, dat het groen wordt aangepakt en dat het huidige riool wordt vervangen. Bij de vervanging van het riool wordt het hemelwater afgekoppeld.

Â

De gemeente Echt-Susteren wil belangstellenden in een vroeg stadium bij de voorbereidings- werkzaamheden betrekken. Hiervoor wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op dinsdag 16 november 2010 van 19.00 uur tot 21.00 uur. De informatiebijeenkomst bestaat uit twee gedeeltes. Van 19.00 uur tot 19.45 uur wordt een presentatie gegeven over de herinrichting van de Oude Rijksweg Noord. Vanaf 20.00 uur tot 21.00 worden de plannen rondom de herinchting van Mariaveld gepresenteerd. De informatiebijeenkomst vindt plaats in zaal De Mirage, gelegen aan de Stationsstraat 7 in Susteren. De bewoners van de betreffende straten krijgen een uitnodiging in de brievenbus.

Â

Tijdens deze informatiebijeenkomst heeft iedereen tevens de gelegenheid om het voorontwerp van het bestemmingsplan âKern Susterenâ in te zien. Deze plannen hangen in een apart gedeelte van de Mirage.

Programma:

19.00 - 19.45 uur Informatie Herinrichting Oude Rijksweg Noord
* Opening door wethouder Pustjens.

* Toelichting op het concept inrichtingsvoorstel door een vertegenwoordiger van Plangroep Heggen.

* Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
* Sluiting informatiebijeenkomst Oude Rijksweg Noord

19.45 â 20.00 uur Pauze.

20.00 â 21.00 uur informatie Herinrichting Mariaveld
* Opening door wethouder Pustjens.

* Toelichting op het concept inrichtingsvoorstel door een vertegenwoordiger van Plangroep Heggen.

* Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
* Sluiting informatiebijeenkomst Mariaveld

Â

U bent van harte uitgenodigd voor deze informatieavond.