Gemeente Veenendaal


INFORMATIEAVOND KVO CENTRUM

Op dinsdag 16 november organiseren Bureau Binnenstad, de Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) en de gemeente Veenendaal een speciale avond voor ondernemers (en hun medewerkers) uit het centrum van Veenendaal. Centraal deze avond staat de vraag: hoe krijgen we samen het centrum Schoon, Heel en Veilig?

Onderdeel van deze avond is âJatten met Jaapâ, een confronterende show met een vleugje humor. Ondernemers wordt in korte tijd een spiegel voorgehouden als het gaat om het herkennen en voorkómen van winkeldiefstal en ander ongerief dat geld kost.

De werkgroep KVO, de ondernemers en de gemeente hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Veilig Ondernemen voor het centrum op poten te zetten. Tijdens deze avond worden de eerste resultaten hiervan besproken en wordt vooruitgeblikt op wat er nog moet gebeuren om het centrum Schoon, Heel en Veilig te krijgen èn te houden. Onderling contact is daarbij belangrijk. Ook de BOAâs, straatcoaches, politie en gemeentebestuur zijn aanwezig om ervaringen en tips uit te wisselen.

Deelname aan de informatieavond is kosteloos. Vanwege de verwachte grote belangstelling is als locatie gekozen voor de aula van het Ichthuscollege. Geïnteresseerde ondernemers uit Veenendaal kunnen zich aanmelden via www.kvoveenendaal.nl.