Gemeente Hoorn

Gemeenteraad bespreekt veranderingen uitvoering Wmo

Op dinsdag 16 november bespreekt de Hoornse gemeenteraad de mogelijke veranderingen in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Centraal staat een andere manier van werken bij het verstrekken van voorzieningen: in hoeverre moeten burgers zelfredzaam zijn en wanneer springt de gemeente bij en ondersteunt ze mensen. Andere bespreekpunten voor de raad zijn de asbestsanering bij het Sint Pietershof en het Projectplan De Scheerder. In dit projectplan staat beschreven hoe de opvang van dak- en thuislozen door de gemeente wordt ingevuld en wat dit kost.

De raad neemt ook nog besluiten over onder andere de Realisatieovereenkomst Westfrisiaweg, een project over de verkeersveiligheid rond scholen en digitale infopanelen. De complete agenda en bijbehorende stukken zijn terug te vinden via www.hoorn.nl

Bezoek raadsvergadering De raadsvergadering van dinsdag 16 november start om 20.00 uur in de raadszaal van het stadhuis, aan de Nieuwe Steen 1. Alle publiek is van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. De vergadering is ook te volgen via Radio Hoorn (www.radiohoorn.nl) of via Twitter @RaadHoorn.