Gemeente Bedum


Informatiebijeenkomst voor Onderdendammers

11 november 2010
ONDUIDELIJKHEDEN EN VRAGEN ROND HERINRICHTING;

GEMEENTE HOUDT INFORMATIEAVOND IN ONDERDENDAM

De gemeente houdt op dinsdag 16 november een bijeenkomst voor de bewoners van Onderdendam. Gebleken is dat er in het dorp onduidelijkheid heerst en er vragen leven over de grootscheepse herinrichting die momenteel plaats heeft. Dorpsbewoners zijn om 20.00 uur welkom in het dorpshuis Zijlvesterhoek.

In april van dit jaar werd gestart met de reconstructie van het centrum van het dorp. De werkzaamheden hadden én hebben nogal wat gevolgen voor de dorpsbewoners. Dat heeft zo bemerkte de gemeente de laatste tijd tot ruis in het dorp geleid. Zo doen er verhalen de ronde dat de afsluitingen van wegen langer duren dan eerder is aangekondigd.

Met de bijeenkomst wil de gemeente duidelijkheid voor de Onderdendammers scheppen. De gemeente roept iedereen die vragen heeft over het herinrichtingsproject op aanstaande dinsdag naar het dorpshuis te komen. Namens de gemeente Bedum is daar onder meer wethouder Henri te Velde van Openbare Werken aanwezig. Ook is er een vertegenwoordiger van de provincie Groningen.