Heembouw


Heembouw en leveranciers zetten nieuwe stap richting ketensamenwerking

Donderdag 11 november vond een door Heembouw Noordwijkerhout georganiseerde leveranciersmiddag plaats. Ruim 20 vaste leveranciers op het gebied van seriematige woningrenovatie waren aanwezig. Samen werd er van gedachten gewisseld over het thema "Ketensamenwerking". Heembouw ziet samenwerking, zowel in- als extern, als een belangrijke kernkwaliteit van haar bedrijf. Dit betreft ook samenwerking met leveranciers. Een goede samenwerking met onze leveranciers leidt tot kostenbesparing, nieuwe ideeën en levert meer waarde voor de klant. Ons leveranciersmanagement is gericht op meer kennisdeling en het continu verbeteren en afstemmen van elkaars processen. Het gezamenlijk doel is het verhogen van waarde voor de klant en klanttevredenheid.

Tijdens de leveranciersmiddaf werden de onderwerpen duurzaam, Lean bouwen, professionaliseren, kennisdeling en relatiemananagement die onafscheidelijk verbonden zijn aan ketensamenwerking, in open dialoog besproken: "hoe gaan we er nu mee om, hoe kan het beter en hoe realiseren we dit?" Ideeën alsde inrichting van kennisplatforms en samen meer ontwikkelen op het gebied van Lean bouwen werden aangedragen om ketensamenwerking te realiseren.

Aan het eind van deze geslaagde middag werd duidelijk dat de onderlinge samenwerking als zeer goed ervaren wordt, en dat dit initiatief niet eenmalig is; deze vorm van samenwerken wordt duurzaam voortgezet.