Ingezonden persbericht


Genomineerden FSC Bouw Award 2010 bekend

Utrecht, 16 november 2010 - FSC Nederland heeft vandaag de genomineerden voor de FSC Bouw Award 2010 bekend gemaakt. De FSC Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en organisaties die zich de afgelopen tijd op een onderscheidende wijze hebben ingezet voor het stimuleren van verantwoord bosbeheer in het algemeen en de promotie van FSC in het bijzonder. De FSC Bouw Award 2010 wordt op dinsdag 30 november a.s. uitgereikt tijdens de bijeenkomst 'Duurzaam Bouwen en Natuurbeheer'.

Voor de FSC Bouw Award 2010 zijn genomineerd:

- Blaauwlakenblok derde fase te Amsterdam (opdrachtgever: Woningstichting de Key, Amsterdam; aannemer: Schakel & Schrale; architectenbureau Vincent Smulders)
- Nederlandlaan te Haarlem (opdrachtgever: Elan Wonen, Haarlem; aannemer: Mulder Obdam; architect: Kokon)
- Harnaschpolder te Delft (opdrachtgever: Vidomes, Delft; aannemer: Heddes Bouw; DP6 Architectuurstudio)
- De St@art Apenheul te Apeldoorn (opdrachtgever: St. Apenheul, Apeldoorn; aannemer: Draisma; Architectenbureau Rau & Partners)
- Wilhelminapark te Utrecht (opdrachtgever gemeente Utrecht; aannemer Smits-Vos)
- Brug Zierikzee (opdrachtgever: gemeente Schouwen-Duiveland, aannemer: Haasnoot Bruggen)

De jury is verheugd dat steeds meer opdrachtgevers en aannemers kiezen voor FSC en op deze manier prachtige FSC-projecten uitvoeren. ''Met de FSC Bouw Award willen we de inspanningen van de genomineerde bedrijven nog eens extra onder de aandacht brengen en onze grote waardering daarover uitspreken", zegt Peter Fraanje, voorzitter van de jury.


Noot voor redacties


Wilt u bij de uitreiking van de FSC Bouw Award 2010 aanwezig zijn? Bezoek dan voor meer informatie www.fsc.nl/partnersindebouw.