RTL Group

Melissa wint 'Benelux' Next Top Model'

De 18-jarige Melissa is de winnares van de zesde editie van Benelux Next Top Model. Tijdens de spetterende finale in de Lichtfabriek in Haarlem, onder het oog van de crème de la crème van modeminnend Nederland, versloeg ze rivale Renée. In eerdere eliminatierondes in de live finale vielen de Vlaamse Marjolein en de 16-jarige Alix af. De jury, onder wie gastjurylid en first super model Janice Dickinson, koos unaniem voor Melissa. Het live spektakel werd door ruim 800.000 kijkers op televisie gevolgd.

De afgelopen weken was te zien hoe dertien meiden uit Nederland en België streden om de titel Benelux Next Top Model. Vier modellen haalden uiteindelijk de finale waar hun looks, uitstraling en catwalk run opnieuw op de proef werden gesteld.

Tegelijk met de felbegeerde titel Benelux Next Top Model wint Melissa een modellencontract ter waarde van 50.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau Elite Model Management. Daarnaast is zij te bewonderen in grootscheepse reclamecampagnes van Max Factor en van C&A.

Herhaling RTL 5: zaterdag 20 november tussen 18.00 en 19.30 uur

Website: beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Karin Bouwknegt via tel. 035
-671 8598, karin.bouwknegt@rtl.nl.