Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van tasjesroof in Ede

Publicatiedatum: 16-11-2010 10:57:53

EDE - De politie zoekt getuigen van een tasjesroof op maandagmiddag 15 november op het Lange Parkpad de Edese wijk De Rietkampen. Een 27-jarige vrouw uit Eden fietste rond half vijf op het Lange Parkpad toen de passagier van een passerende scooter haar handtas afpakte. De vrouw fietste nog luid schreeuwend achter het duo op de scooter aan. Op de Lumierestraat raakte ze het duo echter kwijt.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart naar deze diefstal en roept eventuele getuigen op die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn. Het zou gaan om twee jongens op een scooter. De bestuurder zou een getinte jongen zijn met een donkere jas en een donker mutsje. De passagier die de handtas van de vrouw zou hebben afgepakt, was vermoedelijk een getinte jongen met een grijs of wit vest. Hij zou, net als de bestuurder, een donkere muts hebben gedragen. De scooter was waarschijnlijk donker van kleur.

Als u informatie heeft dan kunt u de politie bereiken via 0900 - 8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000.
(128171)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---