Hoefnet

Nieuws

Prima minimarathon in Zwartewaal

16-11-2010

Dit weekend werd de eerste minimarathon van het winterseizoen verreden bij Stal De Ronde in Zwartewaal. De weergoden waren de organisatie én deelnemers goed gezind en er was leuke sport te zien. Naast de reguliere rubrieken kwam ook de jeugd aan bod. Zes jeugdmenners bonden de strijd aan die uiteindelijk gewonnen werd door Anna de Ronde.

De overige winnaars waren:

· Enkelspan pony: Hugo Gommers
· Tweespan pony: Nathalie van der Ende (foto)
· Vierspan pony: Anton Molendijk
· Enkelspan paard: Mart Immerzeel
· Tweespan paard: Peter de Ronde
· Vierspan paard: Koos de Ronde
· Jeugdrubriek: Anna de Ronde

Klik hier voor de volledige uitslagen.

Voor de agenda

Op zondag 19 december a.s. wordt de tweede minimarathon verreden in Zwartewaal waarvoor nog ingeschreven kan worden (annemien@deblijderijders.nl). De wedstrijd wordt verreden onder het KNHS-reglement en er zijn speciaal voor deze Kerst-editie extra leuke prijzen te winnen. Naast de minimarathon zal vierspanrijder Koos de Ronde een clinic geven met zijn vierspan, waarna met alle belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje terug gekeken zal worden op een succesvol vierspanjaar (zoals het zilver tijdens de Wereldbekerfinale in april en de gouden teammedaille en individueel vijfde plaats tijdens het wereldkampioenschap in Kentucky, Amerika).
Met video- en fotobeelden zal Koos terugblikken en tevens zijn plan voor 2011 en en 2012 belichten. Meer informatie volgt begin december (www.koosderonde.nl), maar houd in ieder geval deze datum vrij voor een bezoekje aan Stal De Ronde in Zwartewaal!
Nathalie van der Ende, winnaar tweespan pony Nathalie van der Ende, winnaar tweespan pony