Politie Kennemerland

Vrouw besteelt oude dame; wie herkent deze vrouw?


HEEMSKERK, 15 november - Op vrijdag 16 juli heeft een vrouw een oudere dame bestolen. Dit gebeurde bij een geldautomaat van de Rabobank op het Burgemeester Nielenplein. De bejaarde dame wilde wat geld storten maar dat lukte niet maar toevallig stond er een hele aardige dame achter haar die te hulp schiet.

Even later komt de oudere dame er in een andere winkel er achter dat er geld verdwenen is uit haar tas, ook haar bankpas blijkt te zijn verdwenen. Terug bij de bank blijkt dat er een flink bedrag van haar rekening is gehaald. Op de camerabeelden is te zien dat de vrouw de oudere dame te hulp schiet. Ook zijn er beelden gemaakt van dezelfde vrouw die na de diefstal geld gepind heeft van de rekening van de dame. Met behulp van een hoofddoek probeert ze haar gezicht te bedekken.

De politie wil uiteraard erg graag weten wie deze vrouw is. Als u de persoon op de foto herkent, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Bellen via Meld Misdaad Anoniem is ook mogelijk, dit kan via 0800-7000.

Heemskerk1 Heemskerk2 Heemskerk3 Heemskerk4