Politie Gelderland-Zuid

Vrouw aangereden

Ammerzoden, 16-11-2010 o Maandagavond rond zeven uur deed een 51-jarige man aangifte namens zijn moeder bij de politie in Zaltbommel. Daar vertelde de man dat zijn 85-jarige moeder donderdagmiddag 11 november was aangereden. De vrouw raakte hierbij ernstig gewond en de veroorzaker is er toen vandoor gegaan.

Tussen 13.00 en 14.00 uur werd donderdagmiddag de vrouw van 85 jaar aangereden door een personenauto op de Voorstraat te Ammerzoden. De vrouw fietste over de Kerkstraat en ging rechtsaf de Voorstraat in. De vrouw stak links de weg over waarbij zij, vanwege het slechte weer, nadrukkelijk haar arm had uitgestoken. Vlak voor ze het parkeerterrein aan de Voorstraat bereikte, werd ze van achter aangereden door een personenauto. De 85-jarige vrouw liep daarbij zwaar lichamelijk letsel op.

Donkerblauwe auto
De automobiliste welke haar aangereden heeft is kort gestopt. De vrouw van ongeveer 25 à 35 jaar is kort uitgestapt terwijl de 85-jarige vrouw om hulp riep. Ze heeft kort gekeken naar de gevallen vrouw en is toen weer weggereden in een donkerblauwe auto. De automobiliste heeft hierbij niets gezegd maar de 85-jarige vrouw wel in hulpeloze toestand op de grond achtergelaten. Na korte tijd werd de 85-jarige vrouw door voorbijgangers aangetroffen. De vrouw lag met haar gezicht op de grond en was waarschijnlijk met haar hoofd op de stoeprand terecht gekomen waarbij zij hevig aan haar hoofd bloedde. Zij is direct daarna vervoerd naar het ziekenhuis waar zij nu nog verblijft.

Getuigen
Bij de politie is het volgende bekend van de bestuurder van de auto: Vrouw met donker krullend haar
ongeveer 25-35 jaar
donkerblauwe personenauto
De politie is dringend op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Mogelijk hebt u iets gehoord of gezien dat te maken heeft met deze aanrijding? Dat vernemen wij dan graag van u. Geef uw informatie door via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem doorgeven. Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 16-11-2010 13:10 | © Regio Gelderland-Zuid |