Gemeente Barneveld


Van Hoogevest Architecten ontwerpt te renoveren Anotniusschool

Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort ontwerpt de te renoveren Antoniusschool. Het college van burgemeester en wethouders heeft naar aanleiding van het aanbestedingstraject besloten om het architectenbureau de opdracht te gunnen. De renovatie van de Antoniusschool start naar alle waarschijnlijkheid in oktober 2011 en is rond de zomervakantie van 2012 afgerond. De leerlingen van de Antoniusschool verhuizen tijdens de renovatie naar het Valkhofcomplex.

De gemeenteraad van Barneveld heeft op 28 september jongstleden besloten om de Anotniusschool te renoveren. Het project bestaat uit twee deelprojecten: de renovatie van de Antoniusschool en de deelrenovatie van het Valkhofcomplex. De gemeente Barneveld wordt, op verzoek van de directie van de Antoniusschool, bouwheer van het renovatieproject.

Voor de renovatie van de Antoniusschool is een selectieprocedure opgestart voor de selectie van een architectenbureau. Op basis van de uitkomsten van de aanbestedingsprocedure heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de opdracht te gunnen aan de firma Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl