Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

4e wijzigingsplan Brakels Eng

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer maken, op grond van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende de termijn van 6 weken ter inzage ligt het
"Ontwerp - 4e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Brakels Eng".

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft betrekking op een deel van het perceel Cuijkseweg 2 te Oeffelt. Dit plan voorziet in de bouw van een bedrijfsruimte en een bedrijfswoning met bijgebouwen en bijbehorende voorzieningen, ten behoeve van de vestiging van een autobedrijf.

Het ontwerp-wijzigingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van 17 november 2010 tot en met 28 december 2010.

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan ook raadplegen of downloaden op de gemeentelijke website: www.boxmeer.nl onder het kopje actueel / bekendmakingen / bestemmingsplannen.
Belanghebbenden kunnen mondeling of schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Voor mondelinge reacties kan tijdens de periode van terinzagelegging met de afdeling vergunningen contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak. Van wat mondeling naar voren wordt gebracht, maakt de gemeente een verslag. De naar voren gebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd.


* ontwerp verbeelding 4 wijz brakels eng.pdfLees voor
* Brakels Eng 4e wijziging juli 2010 toelichting.pdfLees voor
* bodemonderzoek cuijkseweg oeffelt.pdfLees voor
* akoestisch onderzoek cuijkseweg oeffelt.pdfLees voor
* aanvrag hogere grenswaarde Wgh.pdfLees voor