Gemeente Grave

Groenrenovatie Burgemeester Raijmakerslaan, reacties welkom

Op 10 november heeft de gemeente Grave samen met IBN Facilitair een succesvolle informatieavond gehouden in het microtheater van Katrien. Alle bewoners van de Burgemeester Raijmakerslaan en directe omgeving hadden van de gemeente een uitnodiging ontvangen. Door de grote toeloop van belangstellenden zijn er al vele wensen geuit en aan het papier toevertrouwd.

Deze belangrijke informatie wordt beoordeeld en indien mogelijk verwerkt in de groenplannen van de wijk. Zo moet er meer draagkracht in de wijk ontstaan voor de groenrenovatieplannen. De wijkraad van Esterveld had de week ervoor als gesprekspartner van de gemeente al de nodige informatie ingebracht. Mede op verzoek van enkele bewoners is nu ook de presentatie (powerpoint) van de informatiebijeenkomst en het reactieformulier te downloaden via deze website.

Informatie en reactie
Het is de bedoeling dat de formulieren op korte termijn, het liefst voor 24 november a.s. ingevuld worden en verzonden. Uw formulier met opmerkingen komt na verzenden automatisch terecht bij de afdeling Ruimte en Wonen, cluster Civiele en Cultuurtechniek. Hier kunt u ook terecht met uw vragen: (0486) 477 277.