Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 16-11-2010

Misdrijf bij dood 15-jarige Roosendaalse jongen niet aannemelijk

ROOSENDAAL: Het is op basis van de tot nu toe bekende
onderzoeksinformatie niet aannemelijk dat er sprake is van een misdrijf in de zaak van de 15-jarige jongen uit Roosendaal die maandagmorgen om het leven kwam nabij de spoorwegovergang De Fuis-Hulsdonksestraat. Dat baseert de politie onder meer op basis van de verklaringen van diverse getuigen en een buurt- en passantenonderzoek. Uit respect voor nabestaanden van het slachtoffer worden er geen aanvullende
mededelingen over het nog lopende politieonderzoek gedaan.

Rechercheurs startten maandagmorgen een uitgebreid onderzoek, omdat de achtergronden van het incident niet helder waren. Bovendien ontstonden er geruchten over de mogelijke betrokkenheid van andere personen bij het incident op het spoor. Voor dat scenario heeft de politie tot op heden geen aanwijzingen gevonden.

Politie ontdekt vijf hennepkwekerijen in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft maandag in Roosendaal een hennepruimdag gehouden. Op vijf adressen werden in totaal 929 hennepplanten en bijbehorende kweekapparatuur aangetroffen. Twee verdachten zijn aangehouden.

Agenten stapten binnen in woningen aan de Bergrand (348 planten), Abdijberg (83), Bilderdijklaan (restanten kwekerij), Stoopstraat (260) en Jan Vermeerlaan (238). Alle hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gehandicapte vrouw in Roosendaal slachtoffer van brutale insluiping

ROOSENDAAL: Een gehandicapte 68-jarige vrouw uit Roosendaal is het slachtoffer geworden van een brutale insluiping. De vrouw zag
maandagavond kort na 18.00 uur plotseling twee mannen en een vrouw in haar woning in het centrum staan. Met haar rolstoel blokkeerde ze haar woonkamer, waarna de onbekende vrouw haar slaapkamer inliep. De twee mannen bleven in de buurt van de bewoonster. De insluipster rommelde in enkele laden en kastjes, waarna het drietal weer vertrok. Zover nu bekend, is er niets gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Roosendaler (45) aangehouden wegens huiselijk geweld

ROOSENDAAL: Een 45-jarige man uit Roosendaal is dinsdagmorgen rond 00.15 uur aangehouden wegens huiselijk geweld. De man zou zijn vrouw bedreigd hebben en een glas drinken naar haar gegooid hebben in hun woning in de wijk Langdonk. Voor haar was de maat vol, volgens de vrouw wordt ze al langere tijd mishandeld en bedreigd. Daarom wilde ze aangifte doen tegen haar man. De Roosendaler is meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-11-2010 15:52 | © Regio Midden en West Brabant |