Gemeente Goedereede


Estate Invest en gemeente Goedereede tekenen overeenkomst

Estate Invest Middelharnis II B.V. verbetert de kwaliteit van Hotel Restaurant Duinzicht. Er worden tien hotelkamers gerealiseerd. In de tweede fase wordt het pand uitgebreid met 35 kamers. Ook realiseert de investeringsmaatschappij hotelonderkomens op het voormalige golfterrein. Op 26 oktober tekenden Estate Invest en de gemeente een overeenkomst.

De eerste fase van het project bestaat uit de kwaliteitsverbetering van het bestaande pand aan de Oude Nieuwlandseweg 13 in Ouddorp. Ook komt er een kapconstructie waardoor er ruimte ontstaat voor tien hotelkamers. Hiervoor verleende de gemeente onlangs een bouwvergunning.

In de tweede fase van het project volgt een uitbreiding met 29 hotelkamers en zes familiekamers. Op het voormalig golfterrein worden zeven losstaande of geschakelde hotelonderkomens gebouwd. De tweede fase van de bouw begint als de omgevingsvergunning is verleend. De gemeenteraad stelde op 28 oktober 2010 het bestemmingsplan vast.

Wethouder Tollenaar, portefeuillehouder ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Goedereede, heeft waardering voor het initiatief:"Het project speelt in op de gemeentelijke wens tot productdifferentiatie. In vergelijking tot andere kustgemeenten zijn er weinig hotelaccommodaties. Gelukkig zijn er nu meerdere initiatieven ontplooid om hotels te realiseren."

Op 26 oktober ondertekenden de heer Van Es van Estate Invest en burgemeester Van de Velde-de Wilde van de gemeente Goedereede de anterieure overeenkomst. Hierin is de samenwerking tussen Estate Invest en gemeente over de uitvoering van het project vastgelegd.

Meer informatie over het project is te verkrijgen bij de heer Roeland van de gemeente Goedereede. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer (0187) 49 15 00, of per e-mail; eroeland@goedereede.nl. Foto: burgemeester Van de Velde, de heer Van Es en wethouder Tollenaar poseren

Foto: v.l.n.r: burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde, de heer D.D.H. van Es van Estate Invest Middelharnis II B.V. en wethouder Ruimtelijke ontwikkeling & Volkshuisvesting F.J. Tollenaar.