Gemeente Geldermalsen

BSR controleert bezit hond

Heeft u een hond? Belastingsamenwerking Rivierenland controleert vanaf 15 november of uw hond geregistreerd staat. Aanmelden kan via de website van BSR.
Vanaf 15 november controleert BSR (2) of hondenbezitters hun hond(en) hebben aangegeven voor de hondenbelasting. BSR (2) verzorgt voor de gemeente de hondenbelasting en laat daarom de controles uitvoeren.

Wat doen de controleurs?

De controleur stelt aan de deur een paar vragen om erachter te komen of u een hond heeft, waarvoor u hondenbelasting betaalt. Heeft u uw hond niet aangegeven? Dan krijgt u een envelop met een aangiftebiljet. Bent u niet thuis, dan stopt de controleur de envelop in de brievenbus. U moet dan schriftelijk aangifte doen. Alle controleurs hebben een legitimatiebewijs van BSR (2).

Boete

Heeft u uw hond niet aangegeven voor hondenbelasting en blijkt dat tijdens de controle? Dan krijgt u alsnog een aanslag hondenbelasting en een boete.

Nu aangeven

Voorkom een boete en geef uw hond(en) nu aan bij BSR (2). Dat kan via het digitaal loket op de website http://www.bsr.nl/ of via de bon in de huis-aan-huisbladen.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258