Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam Meer perspectief
12 november 2010

Welke vereniging heeft het beste bestuur van Amsterdam?

Verslaan de biologen van Gyrinus Natans het Amsterdamsch Studentencorps of gaat Off-Screen, de studievereniging van Media en Cultuur met de eer strijken? Dinsdag 16 november strijden ruim twintig besturen van Amsterdamse studie- en studentenverenigingen tegen elkaar in de spannende Amsterdam Board Battle.

De besturen beconcurreren elkaar in een ondernemende simulatiegame in de Heineken Experience. Rijk van Ark, directeur EZ Amsterdam, reikt de hoofdprijs uit: een teambuildingweekend. De winnaars mogen zich bovendien een jaar lang het beste en meest ondernemende bestuur van Amsterdam noemen.

De Amsterdam Board Battle is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week. Samen met meer dan 90 andere landen neemt Nederland hieraan deel. De Global Entrepreneurship Week is een initiatief om jonge mensen te inspireren om innovatie, verbeelding en creativiteit te omarmen; om hun dromen te realiseren. De Amsterdam Board Battle is een initiatief van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) en Studentondernemers020. ACE is een samenwerkingsverband van de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. ACE staat voor onderzoek, onderwijs en outreach in ondernemerschap.



Vrije Universiteit Amsterdam