Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 16 november 2010

Ron Lemmens file-jock Traffic Radio Live!
Ron Lemmens is gestart als nieuwe file-jock in de ochtend op Traffic Radio. Elke filedag doet hij 's ochtends van 7.00 tot 9.00 uur een live verslag van de spits in het programma Traffic Radio Live. "Ik vind het erg leuk om op een innovatieve wijze bezig te zijn met het maken van radio. Traffic Radio en haar doelgroep passen daar perfect bij. Daarnaast heb ik pas op mijn 28ste mijn rijbewijs gehaald, daarom geniet ik er nog steeds dagelijks van om onderweg te zijn. Helaas zijn files nog steeds niet te vermijden. De ondersteunende taak als file-jock voor de automobilist en OV reiziger vind ik daarom ook heel nuttig, ik doe dit met veel plezier en enthousiasme", aldus Ron Lemmens.

Traffic Radio Live
Traffic Radio Live is het enige radioprogramma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait. Traffic Radio Live is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren via www.trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.

Traffic Radio Live wordt uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur 's morgens en 16.00 en 18.00 uur 's middags. Traffic Radio Live wordt gesponsord door Volvo, Travelcard, NS, Telewerkforum Het Nieuwe Werken, Fiat, Eileen en Delta Lloyd.

File-jock Ron Lemmens
Voor Ron Lemmens (18 januari 1981) begon de liefde voor radio maken al op z'n 5e vorm te krijgen. In 1991 was Ron's eerste radio programma een feit. Na diverse lokale omroepen ging Ron in 2005 aan de slag bij Radio Decibel Brabant. In augustus 2007 volgde Radio Decibel Amsterdam. Naast DJ was Ron 2 jaar Program / Music Director. Zijn studie Bedrijfskunde combineert hij nu met zijn werkzaamheden voor Traffic Radio.

Traffic Radio
Traffic Radio, een initiatief van Eileen en Delta Lloyd, is in november 2008 gestart als het eerste Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de zakelijke reiziger. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, een mix van de lekkerste automuziek, verkeersinformatie, OV reisinformatie en autonieuws aangevuld met de meest actuele verkeerstips van medeweggebruikers.


---