Ingezonden persbericht


Persbericht

Bankgaranties van Nationale Waarborg onder WoonTrust-label

Vanaf 16 november 2010 biedt WoonTrust in samenwerking met Nationale Waarborg een digitale service aan voor het stellen van bankgaranties. Samenwerkende intermediairs hebben naast de onlangs geïntroduceerde WoonTrust Taxatie Service hiermee dus een tweede aanvullende dienst rondom hypotheekverstrekking onder het WoonTrust-label.

De WoonTrust Bankgarantie Service is een digitale service, in samenwerking met Nationale Waarborg. Met deze online service kunnen intermediairs op snelle en onafhankelijke wijze bankgaranties aanvragen voor hun klanten. De WoonTrust Bankgarantie is onafhankelijk van het hypotheekassortiment van WoonTrust in te zetten, dus inzetbaar bij alle hypotheken van alle hypotheekverstrekkers.

WoonTrust is content met opnieuw een belangrijke introductie: "Wij willen onze relaties een zo uitgebreid mogelijk pakket bieden, zodat zij klanten integraal kunnen adviseren binnen het domein wonen. Daar horen uiteraard financiële producten als hypotheken bij, maar zeker ook aanvullende diensten die samenhangen met de aankoop van een woning. Vandaar dat we na de introductie van de WoonTrust Taxatie Service nu ook verheugd zijn dat we de WoonTrust Bankgarantie kunnen aanbieden".

Nationale Waarborg opereert sinds 2003 in de markt als leverancier van waarborgsommen. In het particuliere segment is Nationale Waarborg marktleider op gebied van verstrekken van bankgaranties voor bestaande bouw en voor nieuwbouwwoningen. Nationale Waarborg is onderdeel van NV Nationale Borg Maatschappij - de Borg -, een specialist in bankgaranties, geld- en fraudeverzekeringen en herverzekering van bankgaranties en kredietverzekeringen. Een zeer solide maatschappij, in het bezit van een A-rating (Standard & Poor's).

WoonTrust biedt het professionele onafhankelijke intermediair een toegankelijk en uitgekiend assortiment financiële diensten. Wonen is het centrale thema, dat de basis vormt voor een doordachte selectie woninghypotheken, consumptieve kredieten, verzekeringen en vermogensopbouw.




Ingezonden persbericht