Media alert

16 november, 2010

Rene van Popering start als Pre-Sales Consultant Enterprise bij Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent heeft onlangs Rene van Popering aangesteld als pre-sales consultant voor de enterprise markt. Rene is in Nederland verantwoordelijk voor consultancy activiteiten op het gebied van spraak en applicaties. In deze rol ondersteunt hij Business Partners en de Alcatel-Lucent sales teams bij nieuwe businessmogelijkheden. Rene vervangt Joep Heijen in deze functie.

Rene wordt een belangrijke schakel in het uitdragen en -bouwen van de Alcatel-Lucent productstrategie. Hierbij zal hij businesspartners adviseren hoe de openheid en innovaties binnen het Alcatel-Lucent productportfolio kunnen bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en verbeterde klantinteractie.

Voordat Rene Van Popering in dienst trad bij Alcatel-Lucent was hij werkzaam als Sales/Solution Engineer EMEA bij Envision Inc. Hier hield hij zich ondermeer bezig met productondersteuning bij partners in EMEA en het coördineren van productintegratie en aanvragen op het gebied van ontwikkeling, samen met het hoofdkantoor in de VS. Daarvoor werkte Rene als productmanager beveiligingsservices bij NOXS waar hij verantwoordelijk was voor de ondersteuning van wederverkopers bij hun verkooptraject en marketingactiviteiten.

"Ik ben al jaren werkzaam bij telecom- en contactcenter-organisaties en wilde graag een nieuwe stap zetten", zegt Rene van Popering. "Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging bij Alcatel-Lucent en wil graag mijn kennis inzetten om mee te werken aan het succes van het bedrijf. De organisatie gaat meer investeren om ervoor te zorgen dat klanten en partners nog beter worden ondersteund op het gebied van pre-sales."

(238 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE