Ingezonden persbericht


Belkin introduceert een van de kleinste N150 Wi-Fi USB-adapters op de markt: de draadloze Surf USB Micro-adapter

Kleiner dan een muntstuk van ¤ 1, ideaal voor notebooks en netbooks

Schiphol-Rijk, Nederland, 16 november 2010 - Vandaag kondigt Belkin de introductie van zijn kleinste draadloze USB-adapter aan. De draadloze Surf USB Micro-adapter is slechts 15 mm x 18 mm groot en weegt 9 gram. Hierdoor kunt u hem permanent aangesloten laten op uw notebook of netbook, ook als u uw apparaat in een beschermhoes of tas opbergt.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De Draadloze Surf USB Micro-adapter is een aanvulling op de gebruikersvriendelijke en eenvoudig te installeren Surf-, Share- en Play-productreeksen en biedt u overdrachtssnelheden van wel 150 Mbps, betrouwbare gegevensoverdracht en snelle internetverbindingen, overal in uw woning.

Dankzij WPS (Wi-Fi Protected Setup) kan de USB Micro-adapter makkelijk en snel verbinding maken met een draadloos netwerk. De veilige WPA2-encryptie zorgt ervoor dat uw gegevens en verbindingen altijd uitstekend beveiligd zijn.

Draadloze Surf USB Micro-adapter (F7D1102ed) - ¤ 19,99
* Afmetingen: 15 mm x 18 mm (bxh)

* Gewicht: ongeveer 9 gram

* WLAN: Wireless N150 met snelheden van tot 150 Mbps
* Encryptie: WPA2, WPA, WEP 64/128-bits
* Geschikt voor Windows XPTM (SP2 en hoger), Windows VistaTM (32 en 64 bit) en Windows 7TM (32 en 64 bit)
* WPS (WiFi Protected Setup)

De Draadloze Surf USB Micro-adapter is nu verkrijgbaar in Europa.

Voor meer informatie en afbeeldingen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Over Belkin - www.belkin.com Belkin biedt een gevarieerd assortiment dat gebruikers van computers en consumentenelektronica thuis, in de auto en onderweg voorziet van naadloos te integreren elektronische producten. Belkin, opgericht in 1983 in Californië, is een particulier bedrijf en erkend marktleider op het gebied van uitgebreide netwerkoplossingen, accessoires voor onder andere iPod en computers. Het bedrijf biedt tal van netwerk- en home entertainmentmogelijkheden, zoals de PureAV productlijn die de consument voorziet van kabels, netwerkstroom en digitale draadloze internetaccessoires. Dankzij zijn fenomenale groei is Belkin een speler op wereldniveau geworden. Naast een hoofdkantoor in Los Angeles heeft het bedrijf ook vestigingen in Pacifisch-Azië. De Europese hoofdzetel bevindt zich in Nederland, maar Belkin heeft ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en Dubai, alle gericht op de verschillende lokale markten.