Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie

Hilversum, 16-11-2010

STERREN.NL

STERREN.NL NOMINATIES VOOR
JAN SMIT EN FRANS DUIJTS

Jan Smit en Frans Duijts zijn als laatsten verrast met een nominatie voor de Sterren.nl Awards. De nominaties in de categorie 'Beste Artiest Nederlandstalig' werden gisteren door Kees Tol overhandigd tijdens de Coen & Sander Show. Frans Duijts: "Ik vind het een eer dat ik ben genomineerd. Verleden jaar heb ik de award voor 'Beste Nieuwkomer' gewonnen en nu deze nominatie. Echt te gek!" Andere genomineerden in deze categorie zijn Gerard Joling, Guus Meeuwis, Marco Borsato, 3JS en Nick & Simon.

Vanaf vandaag kan iedereen via www.sterren.nl op zijn/haar favoriet stemmen. Behalve in de categorie 'Beste Artiest Nederlandstalig', zijn er stemmen te verdelen in de categorieën 'Beste Artiest Anderstalig', 'Beste Nieuwkomer', 'Beste Videoclip' en 'Beste Album'.

Sterren.nl-VJ's Monique Smit, Tim Douwsma en Kees Tol reiken op donderdag 16 december tijdens de tweede editie van het 'Sterren.nl Awards Gala' de verscheidene awards uit. Tevens wordt op deze avond de award voor 'Beste Single' overhandigd en ontvangt een artiest de 'TrosKompas Oeuvre Award' voor zijn/haar muzikale invloed.

Voor het overzicht met de genomineerden en om te stemmen kun je kijken op www.sterren.nl.