Persbericht

16 november, 2010

BullGuard introduceert BullGuard Backup 10

BullGuard, specialist in gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van PC's en mobiele apparaten, introduceert BullGuard Backup 10, de nieuwe versie van de stand-alone back-upoplossing.

BullGuard Backup 10 is snel, eenvoudig in gebruik, veilig en flexibel en heeft een intuïtieve user interface voor een goede prijs. Door de hoge upload-snelheid staat het product in de top drie van beste back-up-producten. BullGuard ontwikkelt sinds 2003 back-uptechnologieën en was de eerste internet security-organisatie die een back-upfunctie in beveiligingssoftware aanbood.

Belangrijke features van BullGuard Backup 10

* Hoge upload-snelheid

* Veilige internettoegang

* Automatische start-instelling voor back-ups
* Back-up e-mail volledig geïntegreerd met Thunderbird, Outlook, Outlook Express en Windows Mail
* Ongelimiteerd versiebeheer

* 'Drag and Drop'

* Gecodeerde transfer en opslag

* Wachtwoordbeveiligingsinstelling

* 24/7 live ondersteuning

"BullGuard's uitgebreide onderzoek onder back-upgebruikers toont aan dat een hoge upload-snelheid cruciaal is bij de keuze voor back-upsoftware", zegt Filip Van Ryn, Sales Manager Benelux bij BullGuard. "Het belang hiervan is even groot als de beveiligingsmaatregelen om de back-updata te beschermen. Aangezien beveiliging BullGuard's core business is, zijn onze gebruikers altijd verzekerd van optimale bescherming. Met de verbeteringen in versie 10, krijgen ze er bovendien de snelste upload-tijd bij."

Wat bij het maken van een back-up ook belangrijk is, is de keuze voor 'set-and-forget', ofwel de optie om de back-upfunctionaliteit automatisch te laten starten. Hierdoor hoeft de gebruiker er niet aan te denken dat er regelmatig een back-up moet worden gemaakt van foto's en andere belangrijke documenten. Wanneer je dat optelt bij de mogelijkheid om vanuit elke computer toegang te krijgen tot de bestanden opgeslagen op BullGuard's Online Backup, levert dat een effectieve en flexibele oplossing op.

"De belangrijkste zaken die gebruikers in de weg staan om back-ups te maken, zijn nu effectief aangepakt", vervolgt Van Ryn. "Verbeteringen aan de upload-snelheid maken de nieuwe versie snel, 'set-and-forget' maakt het gemakkelijk, de gecodeerde opslag en overdracht maken het helemaal veilig. Dit alles verpakt in ons BullGuard-design maakt het eenvoudig in gebruik. Daarnaast maakt de online toegankelijkheid dat het een onafhankelijke en flexibele oplossing is. Verder hebben we de prijs verlaagd. We bieden nu een back-up van 10 GB aan voor ¤19,95."

Het standaard abonnement bestaat uit een 10 GB Online back-up die kan worden geüpgraded en heeft een gratis 24/7 live ondersteuning vanuit de BullGuard interface, inclusief gebruikershandleiding en 'vraag en antwoord'.

BullGuard Backup 10 is nu verkrijgbaar via www.bullguard.com.

De prijs voor een éénjarige licentie voor vijf PC's: 10 GB: ¤19,95
25 GB: ¤34,95
50 GB: ¤69,95
100 GB: ¤139,95

(410 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE