Ingezonden persbericht


In- en doorslapen: Innovatieve Airnergytherapie heilzaam bij slaapstoornissen

15 november 2010

Tien procent van de bevolking leidt aan een chronische slaapstoornis. Ongeveer vier maal zoveel mensen hebben daar af en toe last van. Met behulp van de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy kunnen slaapstoornissen op een eenvoudige en effectieve wijze worden bestreden.

Patiënten met een slaapstoornis, zoals bijvoorbeeld slaapapnoe, hebben veel baat bij deze therapie. Dat is de uitkomst van een studie die onder leiding van de arts dr. Marion Burman-Urbanek en de neuroloog dr. Hendrik Straube in het slaaplaboratorium van de Haranni Clinic in Herne is uitgevoerd.

De Geactiveerde Zuurstofherapie werkt volgens dr. Burmann- Urbanek vooral heel goed bij in- en doorslaapstoornissen. Ook patiënten die leiden aan een slaapapnoe presteren overdag beter als zij regelmatig de natuurlijk geactiveerde zuurstof van de Airnergy inademen.

Deze slaapwetenschapper is erg te spreken over het feit dat de therapie geen bijwerkingen kent en bovendien kinderlijk eenvoudig in het gebruik is.

in een publicatie van van professor dr. med. Klaus Jung (universiteit van Mainz) stelt ook hij dat geactiveerde zuurstoftherapie zeer effectief is bij slaapstoornissen Lees alles over Geactiveerde Zuurstoftherapie en slaapstoornissen op onze website




Ingezonden persbericht