BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 16 november 2010
TRY BEFORE YOU DIE STUNT LIVE TE ZIEN OP NU.BNN.NL

credits: BNN

BNN ZENDT TRY BEFORE YOU DIE-STUNT VAN KIJKER ONLINE UIT

Try Before You Die is in een nieuw jasje gestoken. Vijf seizoenen lang voerden BNN-presentatoren de meest bizarre en extreme opdrachten uit; van streaken op Wimbledon tot de Montblanc beklimmen en van een naaktrepo voor de Amerikaanse Playgirl tot zwemmen met witte haaien. De BNN-presentatoren doken allemaal in het diepe. Het komend seizoen is de beurt aan de kijker. De opnames van het nieuwe seizoen gaan vanmiddag keihard van start op het TT Circuit van Assen. De Brabander Remon gaat, onder het toeziend oog van Nicolette, in een vrachtwagen met volle vaart aan de handrem trekken: zijn ultieme wens. Het is voor het eerst dat een Try Before You Die-stunt rechtstreeks online wordt uitgezonden. Kijk tussen 14.00 en 16.00 uur op nu.bnn.nl voor dit spektakel.

Voor het nieuwe seizoen kunnen kijkers hun wensen insturen via de site trybeforeyoudie.bnn.nl. De origineelste ideeën mogen de bedenkers onder begeleiding van een BNN-presentator zelf uitvoeren. BNNer Manuel Broekman doet live online verslag van de eerste kijkersstunt vanaf het circuit in Assen. Het zesde seizoen Try Before You Die is vanaf het voorjaar 2011 te zien bij BNN op 3.

Op nu.bnn.nl zie je in één oogopslag wat er nú bij BNN gebeurt. Dennis die autopech heeft in Costa Rica tijdens een 3 Op Reis-reportage, Coen z'n nieuwste muzikale ontdekking of het laatste nieuws van de Spuiten en Slikken-redactie. Alle tweets, twitpics en twitvids van en over BNN zie je in één overzicht. Zo weet je precies waar BNN nú mee bezig is!


----------