Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Studiereis najaar 2010: 17 t/m 20 november

De RECRON Junior Club organiseert de studiereis van dit najaar in samenwerking met Kompan. De leden die mee geweest zijn naar Denemarken, weten dat dit geweldig georganiseerd was en dit zal zeker in Duitsland geëvenaard worden.

De studiereis najaar 2010 zal gehouden worden van woensdag 17 november t/m 20 november. Voor deze studiereis waren in totaal maar 30 plekken beschikbaar dus geef je zo snel mogelijke op want vol is vol. Op het moment van plaatsen van dit bericht hadden zich al 19 mensen aangemeld.

De exacte invulling van het programma is nog niet volledig bekend, maar naast het bezoeken van de fabriek van Kompan, staan er ook zeer interessante andere zaken op het programma, uiteraard alles in het teken van het toerisme: vroeger, nu en toekomst!

De deelnemers vertrekken woensdag om 9.00 uur met een bus naar Duitsland. De bus zal om 9.00 uur vertrekken vanuit Zaltbommel en vervolgens stoppen in Apeldoorn en Hengelo.

Zaterdag vertrekken de deelnemers weer met de bus vanuit Duitsland naar Nederland. Details over de locatie en de exacte invulling worden nog bekend gemaakt.

Aanmelden kan vanaf nu, via de website van de RECRON Junior Club.