Nieuwe roman Hugo Smienk: Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie


Vanaf 16 november in de boekhandel

LELYSTAD, 20101115 -- Dinsdag 16 november ligt de nieuwe roman van Hugo Smienk in de boekhandel: Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie, een verhaal vol avontuur, seks, liefde, moord en actie.

Amsterdam, Sjanghai en New York - drie overvolle wereldsteden waar moord, bedrog en macht overduidelijk aanwezig zijn, vormen met de schijnbaar rustige natuur van de moerasgebieden in Florida het decor voor de verwikkelingen van de misdaadroman Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie. Het thema eenzaamheid en de pogingen om daaraan te ontsnappen zorgen voor heel wat verwarrende situaties.

In het smeuïge, spannende en zeker ook ontroerende verhaal zijn verschillende generaties op zoek naar een nieuwe levensstijl: jonge, sexy meiden, Amsterdamse penoze, leden van een Chinese misdaadorganisatie en upperclass people staan te popelen om een nieuwe stap te maken, al dat niet wetende dat dit ten koste gaat van uit China naar de Westerse wereld te transporteren kinderen.

Hugo Smienk heeft een Amerikaans aandoende schrijfstijl waarin het plot en de processen daaromheen centraal staan. Smienk switcht in snel tempo moeiteloos tussen scènes, innerlijke reflectie en dialoog zonder het `lopende' beeld te verstoren. Smienk is een ras-entertainer, of zoals hijzelf zegt: `Als ik alleen voor mezelf zou schrijven, hoeft het verhaal ook niet gepubliceerd te worden.'

Voor de introductie van Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie is een boektrailer gemaakt waarin de schrijver het boek presenteert en voorleest uit eigen werk: www.youtube.com/watch?v=WpqErJujFRs.

Speciaal voor Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie is door tattooartiest Ruben Hail van DutchArtTattoos een tatoeage ontworpen, die als opplaktattoo t.w.v. E 4,95 gratis met het boek wordt verstrekt.

Eenzame Opsluiting - de Sjanghai connectie | Hugo Smienk
ISBN 9789079839056 | 320 pagina's | ¤ 19,95
Uitgever: www.superloeloe.com

SuperLoeLoe Uitgevers