Nieuw Luna SA 5.0 Hardware veiligheidsmodule biedt verhoogde veiligheid en tienvoudige prestatieverbetering

Nieuw Luna SA 5.0 Hardware veiligheidsmodule biedt verhoogde veiligheid en tienvoudige prestatieverbetering

BALTIMORE--(BUSINESS WIRE)-- 20101116 --

SafeNet, Inc., toonaangevend wereldwijd in informatietechnologie, heeft vandaag bekend gemaakt dat zijn Luna SA 5.0 Hardware Security Module (HSM) nu beschikbaar is voor de volgende generatie PKI, wolk en virtuele omgevingen. Deze volgende generatie HSM biedt in grote mate verhoogde prestatie en revolutionaire veiligheid, omdat gevoelig sleutelmateriaal dieper ingebed is in de pilferproof ASIC cryptografische eigendomsprocessor van SafeNet, wat als een hefboomeffect voor hardware dient.

SafeNet onthult de Luna SA 5.0 Hardware Security Module voor volgende generatie PKI, wolk en virtuel ...

SafeNet onthult de Luna SA 5.0 Hardware Security Module voor volgende generatie PKI, wolk en virtuele omgevingen waarbij belangrijk verbeterde prestatie en revolutionaire veiligheid worden geboden. (Foto: Business Wire)

“Hardware Security Modules wordt traditiegetrouw door bedrijven gebruikt voor het verzekeren van PKI, betalingen en transacties," zei Eric Ouellet, vicepresident veilige bedrijfsmogelijkheden, van Gartner, Inc. “Met de zich wijzigende technologieën waarbij organisaties gebruik beginnen te maken van gevirtualiseerde en wolkomgevingen, moeten zij de garantie krijgen dat hun privé-informatie beschermd is. Wij voorzien dat bedrijven gebruik zullen maken van HSM's voor het beveiligen van de gegevens die bij deze nieuwe technologieën horen.”

SafeNet’s Luna SA 5.0 HSM wordt gekenmerkt door op hardware gebaseerd sleutelmanagement binnen een uiterst gesegmenteerd platform. Vanwege de beveiligde gevirtualiseerde en wolkomgevingen wordt nu voor de eerste keer hetzelfde niveau van veiligheid en controle geboden als bij de inzet hiervan in het bedrijf zelf. De Luna HSM van SafeNet wordt op grote schaal gebruikt voor het beveiligen van de door openbare sleutelinfrastructuur aangedreven eInvoicing, geavanceerde metingsinfrastructuur, veilige vervaardiging en andere volgende generatie PKI-toepassingen.

“Vandaag zoeken onze partners en klanten meer dan ooit naar het opbouwen van vertrouwen in de verschillende toepassingen door het inlijven van digitale handtekeningen en sleutelmanagement in hun volgende generatieplatforms,” verklaarde Mark Yakabuski, directeur product management, SafeNet. “Om aan deze behoeften tegemoet te komen stelt Luna SA 5.0 van SafeNet klanten in staat te voldoen aan meer certificeringsmandaten met hogere prestatie en veiligheid dan iedere andere Hardware Security Module op de markt kan bieden – terwijl dit nu in gevirtualiseerde omgevingen plaats vindt.”

De Luna SA 5.0 biedt hoge beschikbaarheid en laad-balanceer functie waarmee eenheden als een logische serie kunnen worden gegroepeerd, en de betrouwbaarheid en prestatie geleverd worden die voor een hoog gevirtualiseerde infrastructuur vereist zijn. Met de nieuwe platformorganisaties kunnen lagere operatieve kosten worden erkend zowel in de traditionele als gevirtualiseerde omgevingen. Door middel van afstandsbeheer en administratiefunctionaliteit is SafeNet de industriële leider in HSM expertise en zet het bedrijf bijna 100.000 HSM's in meer dan 100 landen over de aardbol uit. Om meer te weten over de Luna SA 5.0 oplossing van SafeNet, ga svp naar SafeNet Luna SA.

SafeNet, Inc.

SafeNet dat in 1983 is opgericht, is toonaangevend wereldwijd voor zijn informatieveiligheid. SafeNet beschermt het meest gewaardeerde kapitaal van haar klanten, waaronder identiteiten, transacties, communicaties, gegevens- en softwarelicentiëring, door de gehele levenscyclus van gegevens heen. Meer dan 25.000 klanten zowel in commerciële als in overheidsinstellingen in meer dan 100 landen vertrouwen hun informatieveiligheidsbehoeften toe aan SafeNet.

©2010 SafeNet, Inc. Alle rechten voorbehouden. SafeNet is een geregistreerd handelsmerk van SafeNet, Inc. Alle andere in dit document genoemde namen van producten en merken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaar.

Foto's/Multimediagalerij beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6512697&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
SafeNet, Inc.
Amanda D Curtis, 443-327-1276

amanda.curtis@safenet-inc.com