Partnership The Dutch en Dolmans Facilitaire Diensten


IJSSELSTEIN, 20101116 -- Met ingang van 16 oktober 2010 is een partnership tussen The Dutch en Dolmans Facilitaire Diensten B.V. ingegaan. Een partnership waarbij Dolmans zorgt voor housekeeping van de golfclub in Spijk. Het partnership is met contractondertekening bezegeld.

The Dutch is een International Championship niveau golfbaan ontworpen door topdesigner Colin Montgomerie. De golfbaan wordt aangelegd en onderhouden volgens de hoogste Europese normen en is daarmee koploper wat betreft onderhoudseisen en bespeelbaarheid in Nederland. Service, kwaliteit en exclusiviteit zijn kernbegrippen op The Dutch. Zij streven er naar hun members en gasten bij ieder bezoek een onvergetelijk en perfect verzorgd verblijf te bezorgen.
Dolmans Facilitaire Diensten B.V. draagt bij aan dit verzorgde verblijf door het clubgebouw inclusief restaurant, bar, zalen, keuken, kantoren, kleedkamers, portiersloge, shelters en drivingrange volgens afgestemd programma schoon en opgeruimd te houden. Daarbij realiseert zij door glasbewassing dat er altijd helder zicht is op de golfbaan.

Meer informatie over Dolmans Facilitaire Diensten B.V.: www.dolmans.com.





Ingezonden persbericht