Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Drie mannen aangehouden voor geweldpleging | |
De politie heeft dinsdagnacht 16 november op de Nagelpoelweg in Apeldoorn drie mannen aangehouden op verdenking van mishandeling. De drie, een 18-jarige en twee 20-jarige mannen uit Apeldoorn zouden twee mannen hebben mishandeld.


De twee mannen, een 46-jarige en een 26-jarige man uit Apeldoorn, werden maandagavond rond 23.00 uur afzonderlijk van elkaar lastig gevallen en mishandeld. Beiden deden aangifte van het gebeurde. De politie kon later aan de hand van het opgegeven signalement de drie mannen aanhouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.


2010167966

2010167952

|     |Apeldoorn - Politie int openstaande boetes                |

De politie Apeldoorn heeft maandag 15 november op verschillende adressen voor 2848,00 euro openstaande boetes geïnd. Vijf mensen werden aangehouden omdat zij niet konden betalen.


Bij drie personen werden de auto in beslag genomen en vijf personen werden aangehouden omdat zij de openstaande boetes niet konden betalen.


Één persoon wist aan de politie te ontkomen door van een verdieping in het gebouw te springen.


Op de Loseweg hield de politie een 22-jarige man uit Arnhem aan. Hij had een politiebusje zien staan en vond het nodig één van de banden lek te steken. Agenten die dit bemerkten, konden hem na een korte achtervolging aanhouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar een proces-verbaal werd opgemaakt.


2010167872

|     |Lieren - Bewoner overloopt inbrekers                      |

Maandagavond 15 november heeft de eigenaar van een woning aan de Lierderstraat in Lieren twee inbrekers overlopen. De man betrapte het tweetal bij thuiskomst.


De bewoner kwam maandagavond omstreeks 19.10 uur thuis bij zijn woning toen hij achter het huis geluiden hoorde. Hierop is de man polshoogte gaan nemen, waarop hij twee inbrekers overliep. De bewoner maakte een opmerking richting het duo, waarop één van hen zich dreigend opstelde. Vervolgens wist het tweetal in de duisternis te ontkomen. Er werd geen braakschade aangetroffen. De politie heeft zaak in onderzoek.


2010167915


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --