Ingezonden persbericht


Micro Focus benoemt B.G. Willison tot vicepresident wereldwijde Channel Sales

Hoofddorp, 16 november 2010 - Micro Focus® (LSE.MCRO.L), marktleider op het gebied van enterprise application-, modernization-, testing- en managementoplossingen, benoemt B.G. Willison tot vicepresident wereldwijde Channel Sales. Hij zal direct rapporteren aan president Sales Malcolm Collins. Willison is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het uitbouwen en managen van de strategische relaties met belangrijke Micro Focus-partners wereldwijd.

In 2009 kwam B.G. Willison bij Micro Focus in dienst als vicepresident Noord-Amerika Channel Sales. Hij bracht meer dan een decennium aan Direct Sales- en Channel Sales-ervaring met zich mee bij snelgroeiende internationale softwarebedrijven als Zilliant, Amdocs en BroadVision. Sinds hij bij Micro Focus werkt, heeft hij het kanaalprogramma van het bedrijf en de relaties met een groot aantal partners versterkt, waaronder Microsoft, Accenture, Dell, Infosys en Hewlett-Packard. Hierdoor konden Micro Focus en zijn partners nieuwe klanten toevoegen aan hun portfolio en de verkoopresultaten verbeteren.

Malcolm Collins, die recentelijk Micro Focus versterkte als president Sales:"We zijn erg blij met de promotie van Willison. Dit weerspiegelt het voortdurende belang dat Micro Focus hecht aan het verbreden van zijn kanaalprogramma en het verdiepen van succesvolle partnerrelaties. Micro Focus beschikt over een aanzienlijk potentieel om zijn indrukwekkende klantenbestand continu uit te breiden en verder te bouwen op het enorme momentum dat dit bedrijf de afgelopen jaren samen met zijn partners heeft gecreëerd."

####

Over Micro Focus
Micro Focus, lid van de FTSE 250, levert innovatieve software die ervoor zorgt dat bedrijven de waarde van hun bedrijfsapplicaties kunnen vergroten. Micro Focus Enterprise Application-software voor modernisering en beheer zorgt ervoor dat de applicaties van klanten snel zijn aan te passen aan marktveranderingen. Tevens ondersteunen Micro Focus-oplossingen moderne architecturen die lagere kosten en minder risico met zich meebrengen. Voor meer informatie: www.microfocus.com.